dilluns, 12 de maig del 2014

I Bicicleta Ampa

I BICICLETADA AMPA 2014

L’Ampa vos convida a la I BICICLETADA que farem diumenge 25 de maig. La sortida serà de l’escola a les 10:00 hrs i anirem fins a Cala Mesquida per camins secundaris acompanyats per Protecció Civil.

Hi haurà furgonetes i remolcs per les motxilles i pels que necessitin una ajuda. Farem dues aturades per refrescar-nos a on hi podreu trobar beure i fruita per menjar, i també servirà com a punt de partida pels més petits si no volen fer tot el camí. La primera aturada serà al restaurant Molí Vell (Crta Capdepera-Artà km 1.1) i l’altra, a l’explanada devora l’hotel rural Son Jaumell.

S’ha de dur pa i taleca, i el casc. L’Ampa a part dels avituallaments posarà les postres i al final del recorregut farem entrega de medalles a tots els al·lots que hagin gaudit i participat de la bicicletada. Ens agradaria que vos hi apuntéssiu, passarem un dia agradable. 
 
Per confirmar la vostra assistència, podeu entregar la circular degudament emplenada a secretaria fins el proper dia 16 de maig.

Família i curs dels alumnes ............................................................................................................
.........................................................................................................................................................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada